четвер, 4 червня 2020 р.

Яскраве закінчення навчального року у Скала-Подільській ДМШ



       
Шановні друзі, вітаю всіх із завершенням 2019-20 навчального року!
Він став у житті школи великим випробовуванням на міцність нашого колективу. Ще з самого початку навчального року виникали різні перепони для нормальної роботи школи, а потім ще й два з половиною місяці карантину. Але, незважаючи на ці перешкоди, ми з високими досягненнями  прийшли до закінчення навчання.
Перш за все я хочу привітати наших учнів, які в останні дні навчального року здобули перемоги у трьох конкурсах:

І Міжнародний дистанційний конкурс «Мистецтво без обмежень» для учнів та студентів мистецьких навчальних закладів. У цьому конкурсі нашу школу представляли шість учнів. І хоча не всі стали призерами, ми особливо гордимося результатами і високими балами (за 100-бальною системою оцінювання) у всіх дітей. Адже в цьому конкурсі приймали участь 1408 учнів та студентів спеціалізованих навчальних закладів із 7 країн. Наші вихованці змогли показати високі результати про що свідчать зайняті місця. Хочу зауважити, що 3 місце починалося із 70 набраних балів.
Тож наші лауреати:
Бугера Андрій (баян) – Диплом І ступеню (93 бали). Викладач Кустіцький В.Й.
Яловий Петро (баян) – Диплом ІІ ступеню (87 балів). Викладач Кустіцький В.Й.
Кустіцька Софія (вокал) – Диплом ІІ ступеню (83 бали). Викладач Черсак Г.В.
Та дипломанти:
Кустіцька Софія (скрипка) – 69 балів. Викладач Олексюк Є.Д.
Клапоущак Аліна (фортепіано) – 68 балів. Викладач Кустіцька Н.В.
Клапоущак Вероніка (фортепіано) – 65 балів. Викладач Кустіцька Н.В.
Дякун Ірина (фортепіано) – 64 бали. Викладач Кустіцька Н.В.
Міжнародний дистанційний  фестиваль-конкурс мистецтв
«Самоцвіти Закарпаття». У ньому брали участь 4 наших учні. І всі вони стали лауреатами 1-ї та 2-ї премії:
Клапоущак Аліна (фортепіано) – І Премія. Викладач Кустіцька Н.В.
Кустіцька Софія (вокал) – І Премія. Викладач Черсак Г.В.
Бугера Андрій (баян) – І Премія. Викладач Кустіцький В.Й.
Яловий Петро (баян) – ІІ Премія. Викладач Кустіцький В.Й.
Х Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Мамо рідна, ти моя молитва» на краще виконання пісні про матір. На цьому конкурсі Кустіцька Софія (вокал, клас викладача Черсак Г.В.) виборола у своїй віковій категорії 2 місце.
Вітаю переможців конкурсів, а також їх викладачів із здобутими досягненнями!
Хочу привітати випускників із успішним завершенням навчання у нашій школі. Цього року їх було шестеро при цьому Кобля Ангеліна з відзнакою закінчила навчання по двох спеціалізаціях: вокал – викладач Івасєчко Ірина Миколаївна та фортепіано – викладач Подворна Наталія Степанівна. А ще крім неї відмінниками стали Грузєв Олександр (фортепіано) – викладач Кустіцька Наталія Вікторівна та Шашкіна Христина (хореографія) – викладач Коцемір Руслана Ігорівна. Інші учні, а це Глюта Андрій (синтезатор) – викладач Кустіцький Віктор Йосипович, Морміль Вікторія (фортепіано) – викладач Кустіцька Наталія Вікторівна та Шеляк Юрій (гітара) – викладач Боднарук Р.М. хоч і не отримали Похвальних листів, та все ж показали досить хороші результати на випускних іспитах (у зв’язку із карантином, вони проходили дистанційно).
Бажаю кожному з вас знайти себе, досягнути всіх цілей та втілити всі мрії, а головне – завжди залишатися людиною! У добру путь!
Незважаючи на такий важкий навчальний рік, учні нашої школи неодноразово завойовували призові місця на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах. Хочу ще раз нагадати наші перемоги:
VІІ  Міжнародний  мистецький   фестиваль-конкурс  «Grand  Fest  Кам’янець - осінь 2019».  Де  нашу  школу  представляли  Клапоущак  Аліна – І мсце  (викладач  Кустіцька Н.В.)  та  Мошак  Олег – ІІ місце  (викладачі  Івасєчко І.М.  та  Черсак  Г.В.).
ХVІІІ-ий обласний конкурс учнів музичних шкіл та шкіл естетичного виховання, виконавців на струнно-смичкових інструментах (скрипка, віолончель) пам’яті братів Романа і Ярослава Теленків.  Скала-Подільську ДМШ  на  цьому  конкурсі  достойно  представляла  вже  не  перший  раз  учениця 5-го класу скрипки  Ющишин Діана – ІІ місце (клас  викладача  Олексюка Є.Д., концертмейстер  Кустіцька Н.В.).
IV  районий  конкурс  піаністів  «Чарівний  рояль».  Три  І  місця – Клапоущак  Аліна (учениця 2-го класу, викладач Кустіцька Н.В.), Лукаш Ліана ( 4-й клас), фортепіанний  дует  у  складі  Лукаш  Ліани  та  Зоряни; два  ІІ місця – Вдовін  Наталія ( 7 клас), Подворний  Богдан  (6 клас), та ІІІ місце  у  Коблі  Ангеліни  (8 клас)  (викладач  Подворна  Н.С.).
XVII обласний конкурс юних піаністів ім. Василя Барвінського
На цьому конкурсі нашу школу успішно представили учні викладачів Кустіцької Н.В. (Клапоущак Аліна 2-й клас) та Подворної Н.С. (Лукаш Зоряна 1-й клас, Лукаш Ліана 4-й клас). Наші учні отримали призи, грошові винагороди та грамоти:
Лукаш Зоряна – грамота “За перемогу у номінації “Дебют”
Лукаш Ліана – грамота “За краще виконання віртуозного твору”
Клапоущак Аліна – грамота “За краще виконання твору В.Барвінського”
Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментально виконавства «Златограй-2020». Клапоущак Вероніка (фортепіано) стала Лауреатом ІІІ ступеня (викладач Кустіцька Наталія Вікторівна).
Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв і талантів «Я йду за мрією», Учениця 5-го класу фортепіано Павлюк Ангеліна (викладач Баглай Ольга Зіновіївна) у ІІІ віковій категорії стала Лауреатом 2 премії.
Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв інструментальних та вокальних ансамблів «UNIVERSE OF ARTS»  Інструментальний ансамбль «Колаж» став лауреатам І Премії (керівник Кустіцький В.Й.).
Дорогі діти, дякую вам за наполегливе навчання, повноцінного вам відпочинку влітку, з новими силами і прагненням нових звершень чекаємо вас!
Хочу подякувати викладачам школи за роботу та високі досягнення у цьому нелегкому навчальному році. Вони працювали з великою віддачею, про що свідчать успіхи їх вихованців. І навіть карантин не став на заваді роботи. Опановуючи новітні технології, викладачі навчилися проводити дистанційні уроки. Особливого успіху у цій роботі досягли Подворна Н.С., Кустіцька Н.В., Черсак Г.В.. Частина викладачів через об'єктивні обставини не могли вести дистанційні уроки, особливо там, де не було належного забезпечення інтернетом, або коли в учня не було технічних можливостей вийти на відеозв'язок, або коли викладач не мав таких можливостей чи відповідних компетентностей, щоб навчати дистанційно. Тому за цей час викладачі проходили дистанційне навчання в рамках підвищення кваліфікації, розробляли методичні матеріали, складали завдання для теоретичних олімпіад, знаходили і впорядкували репертуарні збірки для учнів, аранжували музичні твори.
Ось так ми працювали у 2019-20 навчальному році. Всьому учнівсько-викладацькому та адміністративному колективові школи зичу здоров’я, великого натхнення, наснаги, невтомного прагнення до пізнання та успіхів у новому навчальному році!

Директор Скала-Подільської ДМШ Кустіцький В.Й.














Немає коментарів:

Дописати коментар